ÜDVÖZÖLJÜK

A Largos étterem étlapján 25 éve szerepelnek hazai és nemzetközi ételkülönlegességek! Hagyományos ételeink korszerű módon készülnek konyhánkon, követve az aktuális gasztrodivatokat. A felszolgálás és az étkek minősége világszinten elvárt színvonalú élményt nyújt egy olyan kisvárosban, mint amilyen Óbecse. Legyen az ebéd vagy vacsora, vendégeinknek a legjobb minőségű borokat szolgáljuk fel a jó hangulat biztosításához. Étlapunk folyamatosan szélesedő választékából a hagyományos ízek kedvelőitől a kísérletező kedvűeken át mindenki megtalálja a szája ízének megfelelő finomságokat.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ALAPANYAGOK

Ételeink legjobb ízének és minőségének megőrzése érdekében kizárólag hazai alapanyagokat használunk fel. A kenyér az étterem kemencéiben sül ropogósra, a sokak által kedvelt tartárszószt házi készítésű majonézből keverjük krémesre, és a házi mártások is óbecsei kezek munkáját dicséri. Friss halat a Tisza biztosít, a sültjeinkhez való hús pedig városunk feldolgozóüzeméből kerül a konyhakések alá. Ügyelünk ételeink eredetére, mivel a minőség és a jó ízek záloga a frissesség!

RENDEZVÉNYEK

A mindennapi működés mellett különböző rendezvények helyszínéül is rendelkezésre áll éttermünk, legyen az esküvő, születésnap, vagy céges vacsora. Küldjék szét meghívóikat, hívják össze a családot, és töltsék el a legszebb pillanatokat a Largos kellemes és modern légkörében.


További információkért hívják a

(021) 69-10-085

-ös telefonszámot.

Hívj minket

Zöldfás u. 35, 21220 Óbecse

Asztalfoglalás:

  (021) 69-10-085

Munkaidő: 08 - 22h